Om Fit&Sund
Fit&Sund konceptet hviler på tre hovedprincipper: SundhedVidenNærvær. Disse tre begreber er centrale for vores måde at møde brugeren på, og udgør selve fundamentet for opbyggelse og udvidelse af konceptet.

Hos Fit&Sund er alle velkomne uanset alder, baggrund eller trænings- og sundhedstilstand – vores valgsprog er at man ikke behøver at have det skidt for at få det bedre! Vi arbejder ud fra devisen, at sundhed er andet og mere end fravær af sygdom og skavanker, og at et samfunds generelle sundhedstilstand starter med den enkelte. Læs mere om vores sundhedsfilosofi her.

Vores lokale medarbejderteams består af dygtige træningsprofessionelle og sundhedsentusiaster, hvis rolle det er at sikre dig gode oplevelser omkring træning og sundhed. Fit&Sund ønsker at gøre en forskel for alle typer mennesker, med hovedvægten lagt på mental og fysisk sundhed og aktivitet. Til dette formål har vi samlet et yderst kompetent trænings- og sundhedsfaglige team, og målrettet bygget vores kædeorganisation på baggrund af vores bedste erfaringer og viden fra hele Europa. Læs mere om vores viden her.

Fit&Sunds huse er alle underlagt de samme grundregler for opbygning og hvad der bør tilbydes – sevfølgelig under hensyntagen til det enkelte hus’ fysiske begrænsninger. Vi tilstræber at levere rammer, som er trygge, indbydende og som faciliterer social interaktion medlemmerne imellem og mellem personale og brugere. Læs mere om vores tiltag for at skabe vedkommende aktivitet her

OM FIT&SUND

  • Vores brand er bl.a. en forkortelse for “fitness & sundhedshuse”
  • Den grønne “bro” symboliserer broen fra fitness- til sundhedssektoren
  • Hjertet, æblet og huset repræsenterer hhv. sundhed, viden og nærvær
  • Vores brugerfokus inddeles i tre primærmålgrupper: Senior, Familie, Medarbejder
  • “hele livet…” er vores slogan og fortæller om vores omfavning af alle aldersgrupper
Fit & Sund passer på natur og miljø
Fit & Sunds Fem Stærke