Nærvær
Fit&Sund ønsker at være en del af dit lokalmiljø. Vi tilbyder derfor, udover højt kvalificerede medarbejdere og state-of-the-art træningsfaciliteter, et rum for medlemmerne hvor de kan mødes og danne nye sociale relationer. Vi går aktivt ind og arrangerer foredrag, stævner og andre relevante events, hvor medlemmerne kan møde hinanden uden for en vanlig træningssammenhæng.

Hos Fit&Sund betyder nærvær endvidere, at vi tager os den nødvendige tid til at tale med vores brugere/medlemmer og følger op på deres træning og sundhed. Vi tilstræber endvidere at skabe en kultur i hvert Fit&Sund-hus, hvor brugerne både træner og taler sammen på tværs af alder og baggrund. Sundhed er for alle, og hos Fit&Sund er alle, som kommer for at træne og deltage i et fællesskab, der promoverer liv med mere velvære, glæde og overskud, velkomne.

Du kan altid kigge ned i din lokale Fit&Sund og få en kop kaffe og en snak om din sundhed, uanset om du planlægger et træningsforløb, ønsker råd fra en diætist, eller har brug for vejledning til genoptræning og terapi.

seniorklub

NÆRVÆR

  • Nærvær handler om kompetent vejledning
  • Nærvær handler om rammerne i vores huse
  • Det handler om dine behov, ønsker og præmisser
  • Nærvær handler om smilende, imødekommende service
  • Huset er vores symbol for nævær, der signalerer hjemlighed