Les Mills

Les Mills koncepttimer – noget for enhver smag!

Les Mills koncepttimerne er udviklet af Les Mills og består af pre-koreograferede hold. Det betyder, at du kan træne i et hus den ene uge og et andet hus den næste uge og stadig kunne følge holdet på lige fod med de andre. Holdenes koreografi skifter hver tredje måned. Fit&Sund afholder Les Mills release hver 3. måned når der kommer nye koreografier. Hold øje med opslag i dit lokale Fit&Sund hus.

- Standardiserede og forkoreograferede programmer, som giver stabilitet og kvalitet – på hver eneste time!

- Musik fra hitlisterne og koreografi med masser af energi, som bliver opdateret hver tredje måned for at holde timerne spændende og friske.

- Dynamiske, engagerede og teknisk dygtige instruktører

- Programmer baseret på den seneste forskning, der giver sikker træning, effektivitet og ikke mindst en sjov time.

- Programmer, som bliver gennemtestet og kontinuerligt forbedret.

- Træning designet til at passe til forskellige målgrupper og deres behov, således at du kan skabe dit eget skræddersyede mix.

Vi har hos Fit&Sund følgende Les Mills programmer på holdplanen:

BODYATTACK®
BODYCOMBAT®
BODYFLOW®
BODYPUMP®
BODYSTEP®
CXWORX®
GRIT
GRIT™ STRENGTH
GRIT™ PLYO
SH’BAM®


BODYATTACK®
BODYATTACK® indeholder simpel, men hård konditionstræning og styrketræning med kropsvægt. Holdet er for dig som ønsker øget forbrænding, bedre kondition og større styrke, uden at skulle kæmpe med svære trin og kombinationer.

BODYATTACK® indeholder både løb, hop og retningsskift, med simpel koreografi inspireret af aerobic’ens verden og er således ‘high impact’ træning som stiller krav til styrken i specielt knæ og ankler.

BODYCOMBAT®
BODYCOMBAT® er kampsportinspireret konditionstræning med høj intensitet, hvor teknikkerne i koreografien er hentet fra boksning, karate, taekwondo og thai boxing.

BODYCOMBAT® vil hjælpe med at forbedre din kondition og styrke din krop, samt øge koordinationsevne og kropsbevidsthed.

BODYFLOW®
BODYFLOW® forener øvelser fra Yoga, Pilates og Tai Chi og øvelserne foregår til musik. Holdet er for dig, som ønsker at øge kropsbevidstheden, reducere stress samt løsne op for spændinger. BODYFLOW® kombinerer østens kropskultur med vestens nyeste viden om træning. Holdet er bygget op omkring øvelser for smidighed, balance og styrke. Der er fokus på åndedræt, indre ro og harmoni.

BODYPUMP®
BODYPUMP® er et hold baseret på styrke- og udholdenhedstræning af hele kroppen. Træningen foregår med vægtstænger og skiver og øvelserne udføres i takt til musikken. Holdet er for dig, som ønsker en fast og markeret krop, og samtidig vil opnå en god forbrænding.

Alle kan deltage, men det er en fordel hvis du har kendskab til de mest basale styrketræningsøvelser. Det er ikke usædvanligt at man efter de første gange kan opleve nogle dage med træningsømhed.

BODYSTEP®
BODYSTEP® fokuserer på intensiv og effektiv træning uden svær koreografi. Der anvendes en stepbænk, hvor der arbejdes med simple trinkombinationer. En mindre del af timen anvendes til at træne styrken i maveregionen samt armene.

Timen er for dig som ønsker en sjov og effektiv time uden høje krav til tekniske færdigheder. En sjov og intensiv steptime.

CXWORX®
CXWORX fokuserer på din core-muskulatur (mave og ryg) og de muskler, der forbinder over- og underkrop (hofte/balder). Øvelserne er ideelle til at styrke både mave, ryg og baldemusklerne, samtidig med at hele kroppen bliver stærkere, og risikoen for at få skader mindskes. CXWORX er et godt supplement til din øvrige træning, hvad enten du primært styrketræner, løber, cykler eller dyrker andre hold.

GRIT™
Les Mills GRIT™ SERIEN er bygget op til at presse dig til det maksimale – og give dig resultater. Vi anbefaler således også at du har mindst 3-6 måneders træningserfaring før du giver dig i kast med GRIT, da det er vigtigt at du ikke løber ind i overbelastninger. GRIT kører i små hold som varer 30 minutter og udføres til musik med masser af energi og drive, så du får lyst til at give den en ekstra skalle. Vi har hos Fit&Sund følgende:

GRIT™ STRENGTH
Styrke og forbrænding
Udgangspunktet for træningen er at bruge kroppen i naturlige bevægemønstre og udfordre store muskelgrupper. Der skiftes ofte mellem øvelser (såkaldte supersæt), så man samtidig med træning af musklerne også får puls og forbrændingen op. Selvom holdet kun varer 30 minutter får du således stor træningseffekt, da der ved højintensiv træning er stor efterforbrænding. Vi benytter forskellige redskaber i træningen, som fx vægtskiver, vægtstænger og bænke, og vi bruger hinanden på holdet til både team-øvelser og til at skabe konkurrence.

GRIT™ PLYO
Eksplosiv træning
Træningen er baseret på tankegangen om ”plyometisk træning” eller ”eksplosiv træning” – dvs. træning hvor alle kræfter bruges på ganske få øvelser. I GRIT PLYO vil der være mange forskellige spring og hop. Eksplosiv træning kræver god teknik – og det tager vi selvfølgelig højde for, så du undgår skader.

SH’BAM®
Med simple dansetrin er SH’BAM en fed måde at komme i form og lukke din indre stjerne ud – også selvom du ikke er født på et dansegulv. Holdet er sat sammen med et soundtrack af populære tophits, dancemix fra verdens hotteste natklubber, remix af velkendte klassikere og moderne latinske rytmer, hvilket gør SH’BAM til en sjov og social vej til træning og sikrer at humøret er i top.

Kig i holdplanen hvilke Les Mills hold dit lokale Fit&Sund hus tilbyder